ELISASTA SANOTTUA

“Elisa on aikaansaava ja pätevä poliitikko, josta lahtelaiset saavat omistautuneen ja viisaan päättäjän. Elisa pitää pienemmän puolta ja on monta kertaa osoittanut solidaarisuutensa somen näyttäessä nurjan puolensa.  Varaukseton suositus Elisalle.”

Minja Koskela, tietokirjailija, poliittinen asiantuntija

***

“Elisa on alusta asti näyttänyt esimerkillään, kuinka tärkeää on tehdä tietopohjaista päätöksentekoa. On ollut todella helppo ensikertalaisena tehdä yhteistyötä Elisan kanssa. Hienoa, että hänen kaltaisiaan pyytettömiä heikompien puolustajia on ehdolla tänäkin keväänä.”

Jouni Kaikkonen, vuorovastaava, valtuutettu (Vihr.)

***

“Sosiaalialalla työskennellessä näen päivittäin, kuinka leikkaukset perusturvasta ja erityisesti päihde- ja mielenterveyspalveluista, vaikuttavat ihmisten elämään. Elisa on inhimillinen ja rohkea poliitikko, joka tietää näiden palveluiden tärkeyden. Kukaan meistä ei voi tietää milloin oma elämä järkkyy, joten mielenterveyspalveluihin tulisi päästä ajoissa. Jos Elisan kaltainen empaattinen ja tekevä poliitikko on edustamassa kansaa, voin nukkua yöni rauhassa.”

-Satu Kokkonen, sosiaaliohjaaja

***

“Elisa on asiantunteva, rohkea, empaattinen ja ennen kaikkea humaani isolla hoolla. Elisan kaltaisia päättäjiä tarvitaan eduskuntaan juuri nyt enemmän kuin koskaan. Ilmastonmuutos, lapsiperheköyhyys ja vanhustenhoidon ongelmat, vain muutamia mainitakseni, ovat asioita, joihin Elisa puuttuu ja pitää huolen, että asiat ovat paremmin huomenna.”

– Anna Kaisa Tolvanen, proviisori

***

“Elisa on laittanut itsensä likoon puolustaessaan sosiaalista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Globaali maailma haastaa meidät isojen kysymysten äärelle, joiden ratkaisemiseen tarvitsemme Elisan empaattista ja inhimillistä otetta. Elisa on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä. Hänen avara sydämensä on innostanut myös muita ihmisiä toimimaan oikeudenmukaisemman yhteiskunnan eteen, jotta maailmasta löytyisi jokaiselle paikka, jossa voisi hengittää ilman pelkoa ja jatkuvaa huolta huomisesta.”

– Salla Klemetti

***

“Elisa on ihminen, joka oikeasti välittää ihmisistä ja paneutuu asioihin. Aikaansaava ja asiantunteva, luova uudistaja.”
– Hanna Rokkanen
***

“Vahva, älykäs, karismaattinen ja laaja tietopohja. Äänestän Elisaa ehdottomasti. Terveisin merkonomi Lahdesta.”

-Christin Bergström

***

“Elisa on tekijä. Humaani, fiksu ja tavallisessa elämässä kiinni oleva ihminen, jolla on näkemystä ja tarmoa muuttaa yhteiskuntaa oikeudenmukaisemmaksi. Elisan luotettavuus on virkistävää. Huipputyyppi, jota aion äänestää”

-Minna Kähkönen, kuvataiteilija

***

“Elisalla on oikeudentaju kohdillaan eikä hän pelkää puolustaa tasa-arvoa ja ihmisarvoa. Sellaisia edustajia tarvitsemme erityisesti tässä ajassa!”

-Aino Akinyemi

***

“Rehellinen ja sisukas”
-Janne Viitamies
***
“Elisa ihmisenä ja poliitikkona: asialliset hommat suoritetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat. 
Kun olin vasta liittynyt vasemmistoliittoon, otti Elisa minut paikallisjärjestön puheenjohtana välittömästi mukaan toimintaan. Uskon, että tällainen osallistava asenne on paikallaan, kun rakennetaan yhteiskuntaa kaikille, ei harvoille.”
-Karipekka Pöysti
***

” Ihailen Elisan periksiantamattomuutta ja sitkeyttä puolustaa tärkeäksi kokemiaan asioita siitä huolimatta, että politiikassa tulee kuraa niskaan. Elisa ei vähästäsäikähdä! Hän on valmis perehtymään asioihin ja perustelee kantansa tarkkaan. Erityisen tärkeänä pidän Elisan panosta laadukkaan ja tasa-arvoisen varhaiskasvatuksen sekä kaikille kuuluvan taiteen väsymättömänä puolustajana.”

-Nelli Onikki

“Elisa tarttuu rohkeasti erilaisiin ihmisoikeuskysymyksiin, ja on ollut ajamassa myös sisäilmasta oireilevien lapsien ja nuorten asemaa. Elisalle on tärkeää lasten ja nuorten turvallinen arki. Elisa ymmärtää soten merkityksen vähävaraisille kansalaisille ja on koko sydämellään mukana ilmastonmuutoksen ehkäisemisessä. Elisa on luotettava, ystävällinen ja aito ihminen.”

– Piia Raita

“Kuvataiteilija Elisa Lientolan käsissä kovinkin metalli taipuu. Samoilla taidoilla ja tahdolla uskon hänen myös kansanedustajana kykenevän murtamaan tylyksi menneen talouden ja politiikan pakot.”

***

 Markku Koski yhteiskuntatieteen tohtori, kirjailija

“Elisa Lientola ei pelkää puhua, kun kaikki muut vaikenevat. Elisan oikeudentaju on kova; hän osaa myöntää, kun ei tiedä, ja selvittää asiat, kun on aika vaikuttaa. Elisalta ei puolivillaista saa, vaan kokonaista, täyttä, totta. Elisa on yksi kovimmista ihmisistä tekemään töitä, joita tunnen. Hänen käsiinsä luotan maailman, joka jää lapselleni.”

Essi Tammimaa, kirjailija

“Luotan Elisaan enemmän kuin itseeni”

Anni Henriksson, kuvataiteilija

***

“Olen nähnyt Elisan todistavan oikeudessa, puhuvan kaupunginvaltuustossa ja hitsaavan – näkemäni ja kuulemani perusteella uskaltaisin luottaa hänelle minkä tahansa poliittisen tehtävän.”

Petri Honkanen, Valtiotieteiden tohtori,tulevaisuusanalyytikko

“Elisa suhtautuu ajamiinsa asioihin niin suurella intohimolla ja periksiantamattomalla asenteella, että sitä ei voi kuin ihailla. Hän on täynnä inspiroivaa ja kannustavaa positiivista energiaa.”

Veera Grove, muusikko

“Elisa taistelee uupumattomasti asioiden puolesta joihin uskoo. Konkreettiseksi esimerkiksi voin antaa syksyllä käydyn kamppailun lähikirjastojen puolesta. Hän on helposti lähestyttävä kuntapoliitikko, uskon että hänestä tulisi kansanedustaja, joka edustaisi nimenomaan kansaa – reilusti ja avoimesti”

 Lealiisa Kivikari, Sanataiteilija

Olen tutustunut Elisaan jo joitakin vuosia ennen kuin saimme hänet mukaan paikallispolitiikkaan. Tällä kokemuksella toimittuamme yhteisessä valtuustoryhmässä muutaman vuoden ajan olen valmis suosittelemaan Elisaa myös edustajaksemme valtakunnan politiikkaan, edustamaan meitä kaikkia, jotka koemme, että sydämemme on vasemmalla. Eli Hyviä syitä antaa äänensä Elisalle: – on juuri ”sopivan” ikäinen – ei enää liian nuori, mutta ei vanhakaan – ”oikea” arvomaailma vasemmalla – vankkumaton hyvinvointivaltion puolustaja – uutterasti pyrkii tavoitteeseensa oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta – kaiken muun ohessa huolehtii perheestään mallikkaasti

Yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalityöntekijä Vuokko Kautto ja Pekka Kautto

Oman kuvauksesi Elisasta voit lähettää elisa.lientola(at)gmail.com tai viestinä Facebookin

https://www.facebook.com/lientolaelisa