Homorummutusta

Tasa-arvoisen avioliittolain puolesta on varmasti jo sanottu kaikki tarvittava. Kaikkea ei silti ole ilmeisesti kuultu. Kun sinulla kansanedustaja on mahdollisuus ja velvollisuus luoda tasa-arvoisempi yhteiskunta lakia muuttamalla, niin toivon, että käsittelet asiaa itsenään; Ihmis- ja perusoikeuskysymyksenä. Tasa-arvoisiahan meidän jo pitäisi olla. Nyt sinun pitäisi suoda itsestäänselvyys seksuaalivähemmistöille. Tämä ei ole mielipide- tai makuasiana. Ei uskonnollisena kysymyksenä. Mielipiteesi ja arvosi saat pitää ominasi laista huolimatta.

Jos ajattelet käsillä olevan ”omantunnon kysymys”, niin hyvä niin. Silloin et sekoita omatuntoa ja omaa tuntoa. Jos olet oikeudentuntoinen omatuntosi osaa irrottaa asian omista tuntemuksistasi ja ennakkoluuloistasi, jotka kenties pohjaavat uskontoosi, joka on sinulle tosi. Mutta meillä on uskonnon vapaus. Saako sinun oman uskontosi vanhat ristiriitaiset kirjoitukset estää perusoikeuksien ja tasa-arvon toteutumisen? Olet ajamassa yhteisiä asioita, et henkilökohtaisia. Siirrä itsesi syrjään hetkeksi ja ajattele lähimmäisiäsi. Anna heille mahdollisuus, se ei ole sinulta pois.

Voitko hyvällä omallatunnolla estää tasa-arvon toteutumista ja asettaa ihmisiä järjestykseen seksuaalisen identiteetin vuoksi?

Mitä sinä tasa-arvoisen avioliitolain vastustaja pelkäät?